27-5-20

Er blijken vandaag e-mails van mijn mailadres (dpb@home.nl) verstuurd te zijn met een linkje. Ik heb deze mail niet verstuurd, open de link dus niet!


Mei 2020

Gelukkig mag ook ik m'n werkzaamheden langzamerhand gaan uitbreiden. Op dit moment ben ik nog in gesprek met de verschillende gezondheidscentra hoe en op welke termijn dit precies vorm kan krijgen. Maar de verwachting is dat ik in de week na het hemelvaartsweekend weer een voorzichtige start kan gaan maken met de reguliere spreekuren (uiteraard met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM).


Update!

De afspraken zijn gemaakt, alle voorbereidingen zijn getroffen. Vanaf 27 mei begin ik weer deels met reguliere spreekuren. Waar nodig/mogelijk blijf ik dit in eerste instantie combineren met digitale en telefonische consulten.


8-5-20

Momenteel is de praktijk telefonisch wisselend bereikbaar. Sommige telefoontjes komen wel door, anderen niet. Wanneer u mij telefonisch niet kunt bereiken kunt u een app of email sturen. Ik ben in gesprek met KPN om het zo snel mogelijk op te lossen.


Het probleem is inmiddels opgelost.


Maart 2020

Vanwege de ontwikkelingen omtrent het coronavirus heb ik besloten tot 20 mei geen regulier spreekuur meer te houden. Wel zijn telefonische of digitale consulten mogelijk, zodat uw dieetbehandeling gewoon van start kan gaan of voortgezet kan worden.
Wanneer u in deze periode een afspraak met mij heeft neem ik contact met u op om met u te overleggen welke oplossing het best past.
Voor een intakegesprek kunt u gerust contact opnemen. Ook dan overleg ik met u wat de beste oplossing voor nu is.

Mijn excuses voor het ongemak, bedankt voor uw begrip!